perjantai 26. joulukuuta 2014

Harmaus väistyy

Joulua edeltävä aika on mennyt niin vauhdilla, että blogin päivittämiseen on pitänyt odottaa rauhallisempaa hetkeä. Joulukuussa valmistuneet neuleet on ollut suurimmaksi osaksi joululahjoja eikä niitä ole voinut aiemmin paljastaa. Nyt on lahjat annettu ja voin alkaa niitä myös täällä esittelemään. Marraskuussa kirjoitin, että harvoin tulee palattua jo aiemmin neulottuihin ohjeisiin, kun aina haluaa kokeilla jotain uutta. Nyt on näköjään sellainen vaihe, että tulee useamminkin neulottua jo aiemmin hyväksi havaituilla ohjeilla. 


Tällä kertaa työn alle pääsi Cladonia -huivi. Raidallista osuutta voi neuloa vaikka unissaan, pitsi on nopeasti neulottu ja päättelystä syntyvä "repaleinen" reuna kruunaa mielestäni koko huivin. Aikaa tuo päättely vie yllättävän kauan, mutta on ehdottomasti sen arvoinen.Tämä huivi päätyi mummuni hartioita lämmittämään.


Malli: Cladonia
Lanka: Hjertegarn Alpaca Silk, väri: 434 92g ja väri: 100 83g
Ravelry: Harmaus väistyy 

8 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, sitä se todellakin on. Miulle on joku hullaannus näihin raidoitettuihin huiveihin meneillään, joten pitääkin tämä malli painaa mieleen. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi tosiaan, ja upeat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Onko ohje suomenkielinen vai englanniksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohje on englanniksi, mutta se on mielestäni hyvin selkeästi kirjoitettu ja helppolukuinen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...