maanantai 16. helmikuuta 2015

Mihin katosi tammikuu?

Normaalisti tammikuu on aina ollut hyvin ahkera kuukausi neulomisen suhteen, mutta ei tänä vuonna. Ensin iski flunssa, joka tuntui kestävän ikuisuuden. Kaksi viikkoa makasin sohvalla kuumeessa ja en jaksanut edes neuloa. Siitä toivuttuani, vatsatauti pirulainen hyökkäsi kimppuun. Tammikuussa ei siis valmistunut yhtäkään neuletta ja neuloosikin katosi jonnekin. Keskeneräisiä neuletöitä on monta ja haluaisin saada ne neulottua pois kaapeista kummittelemasta. Toivottavasti vuosi jatkuu hieman terveempänä ja neulomisinto löytyisi taas sairastelujen jälkeen.


Vaikka neulominen on ollut jäähyllä, olen silti jotain pientä tehnyt. Kadehdin taitavia piirtäjiä ja haaveilen, että itsekin osaisin. No en osaa, mutta päätin siitä huolimatta piirtää, koska se on hauskaa.


Ihanaa kevään odotusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sinulle on blogissani tunnustus :) http://ilosofiaa.blogspot.fi/2015/02/ilosofiaa-was-here-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos miljoonasti! Tulipas hyvä mieli kauniista sanoistasi! :)

   Poista
 2. Ihan samoin kuin missä tahansa muussakin harrastuksessa kovalla harjoittelulla tulee tulosta, kehityt. Harrastin nuorempana piirtämistä, kehityin siinä hyvin. Minulle vaikeaa oli vain aiheen keksiminen en koskaan saanut sitä flowta päälle että hiili olisi vain piirrellyt paperille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Eihän sitä mitään opi ilman harjoittelemista. Eli kynä vain heilumaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...