lauantai 23. toukokuuta 2015

Lankoja Lontoosta

Käytiin ystävieni kanssa Lontoossa viettämässä pidennetty viikonloppu ja eihän se olisi matka eikä mikään, jos ei ainakin yhdessä paikallisessa lankakaupassa tulisi käytyä. Olin jo ennen matkaa hieman selvittänyt mihin kannattaisi suunnata ja löysinkin lankakaupan nimeltään Loop. Voi mikä ihana paikka! 
Tänne on helppo tulla esimerkiksi metrolla. Angel (Northern line) metroasema on vain parin minuutin kävelymatkan päässä kaupasta. Olisin saanut vietettyä täällä aikaa vaikka kuinka paljon, mutta en halunnut piinata ystäviäni ja yritin olla nopea. (Huom! Yritin... :))

Lankoja ja tarvikkeita on kahdessa kerroksessa ja täältä löytyy varmasti jokaiselle jotain mieluisaa. Voin lämpimästi suositella tätä kauppaa, jos olet lähdössä Lontooseen ja mielesi tekee käydä lankaostoksilla tai vaikkapa vain ihastelemassa ja hypistelemässä kaikkia herkkulankoja.
Enkä minä kaupasta päässyt tyhjin käsin lähtemään, tällaiset vyyhdit tarttui matkaan mukaan.


Eikös näytäkin aika houkuttelevalta paikalta?
Postaukseen ei liity mitään yhteistyötä kaupan kanssa, halusin vain antaa vinkin Lontoon matkaajille, että missä kannattaa käydä pyörähtämässä, jos lankavarastossa riittää vielä tilaa uusille herkkulangoille. :)

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta näyttää! Tuonne on päästävä, jos (kun!) vielä joku päivä Lontooseen pääsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain matkaa varaamaan ja lankaostoksille. Niin ja olihan Lontoossa toki kaikkea muutakin nähtävää. :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen! Tuolla pitää seuraavalla kerralla käydä. Aika usein tulee käytyä Lontoossa, mutta lankakauppaa en ole vielä etsinyt, kun siellä on loputtomiin kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla reissulla sitten lankoja ihastelemaan. :)

   Poista
 3. Pakko päästä jos Lontoossa joskus vielä käyn! Ihanalta näyttää. Oliko paikka kovin hintava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt kovin tarkkaa hintavertailua, kun en jaksanut aina laskea mitä langat maksoi euroissa. :) Kyllähän niillä kuitenkin taisi hieman enemmän olla hintaa kuin täällä, mutta varmasti ihan linjassa menivät Lontoon yleiseen hintatasoon verrattaessa.

   Poista
 4. Huhhuh, ompas aikamoinen karkkikauppa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...