lauantai 25. heinäkuuta 2015

Ulkoilua ja neulomista

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä muutoksia, tämä kevät ja kesä on ollut muutoksen aikaa. Aika ja ajatukset on ollut muissa jutuissa, kuin neulomisessa ja siksi blogissakin on ollut niin hiljaista. 
Vaikka neulominen on jäänyt vähälle, lankoja olen käynyt läpi sitäkin ahkerammin. Laitoin yhden sohvallisen verran lankoja myyntiin. Melkein kaikki näistä langoista on löytänyt jo uuden kodin.



En ole kuitenkaan puikkoja ja lankoja kokonaan hylännyt. Mitään neuletta en ole saanut valmiiksi asti pitkään aikaan, mutta kaikki keskeneräisyydet on edennyt hiljalleen. En ole halunnut ottaa asiasta stressiä, valmistuvat sitten kun valmistuvat...

Tänään päätin pitää vapaata arjen murheista ja lähteä kahden mieluisimman harrastukseni pariin. Koska aika on ollut kortilla, päätin yhdistää koiran kanssa retkeilyn ja neulomisen. Koiralle ja itselle reppu selkään, eväät mukaan ja suunta kohti Kuhankuonoa.
 Tänään oli ilmojen puolesta täydellinen päivä lähteä ulkoilemaan. Kävelyn ja eväiden syömisen jälkeen oli aika istahtaa ja rauhoittua neulomaan.

 Laadunvalvoja Luka oli tarkkana, ettei kukaan tule häiritsemään meidän neulomista.


Ihanan rauhoittava päivä takana. Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan kauniista kesäpäivästä!

9 kommenttia:

  1. Itselläni kanssa elämä vähän yllättänyt, neulominen jäänyt vähälle,mutta en ole unohtanut sitä.
    Myynyt(ja osan lahjottanna) olen miltein 20kg lankojani pois. Vielä pitäs tehä inventaarioo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi asioilla on yleensä tapana järjestyä. Toivottavasti me molemmat saadaan tulevaisuudessa järjestettyä enemmän aikaa rakkaalle harrastukselle. :)

      Poista
  2. Iiiihana koira! Bongasin vain tuon ihanan karvakuonon enkä mitään muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetin edellisen kommentin vahingossa yhteydenottopyyntönän noin sata kertaa :D Pahoitteluni!

      Poista
  3. Heippa! tykkään blogistasi ja heitin sinulle haasteen :) http://lankapuikotinspiraatio.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...